CSS Template
Ознака

бензиски пумпи

Новите цени на бензините од ноќеска на полноќ ќе ги одредуваат трговците

Од ноќеска по полноќ, наместо Регулаторната комисија ,трговците на нафта и нафтени деривати сами ќе ги формираат цените на производите, односно самите ќе одлучуваат по која цена ќе ги продаваат. Претседателот на РКЕ,  најавува дека не би…