CSS Template
Ознака

часовник сметање на времето

Ноќеска почнува летното сметање на времето

Ноќеска завршува зимското сметање на времето и почнува летното сметање на времето. Ноќта на 31 март стрлките на часовникот ќе се поместат за еден час нанапред, односно 2 часот ќе се смета за 3. Ова би можело да биде последно поместување…