CSS Template

Ако сте љубители на зимските радости (ФОТО – ГАЛЕРИЈА)

466
Avtokontrol1

Првиот снег донесе радост, а природата е благодарна. Галерија од фотографии инспирирани од денешниот снег кој донесе радост кај сите, а најмногу за земјоделците зашто врнежите од дожд и снег беа долгоочекувани.
Метеоролозите наредниве денови најавуваат студено време, но и врнежи од дожд и снег на повисоките места.
Следи ФОТО – ГАЛЕРИЈА :


semm
Vivafarm
Farma Dolneni