CSS Template

(ВИДЕО- ГАЛЕРИЈА) Извонреден концерт на „Танец “ во „Марко Цепенков“

349
Avtokontrol1

Posted by Nuck Markocepenkov on Петок, 22 јуни 2018

Posted by Nuck Markocepenkov on Петок, 22 јуни 2018

Празник за љубителите на изворниот македонски мелос и танци е секогаш кога настапува Ансамблот за народни игри и песни на Македонија „Танец“. Синоќа во преполната сала на НУЦК „Марко Цепенков“ публиката имаше можност да присуствува на прекрасно музичко доживување, бидејќи ансамблот Танец, амбасадорот на македонскиот фолклор се претстави со извонредна програма, преку која го долови македонскиот фолклор, традиција и култура.
За сите оние кои на некој начин беа спречени да присуствуваат на концертот оддвојуваме галерија од фотографии и видео од синоќешниот целовечерен настап.


semm
Farma Dolneni
Turtel
Vivafarm